Markkinapaikan voi nyt ostaa verkkokaupasta

Pellavamarkkinoiden suurin uudistus vuonna 2023 on verkkokaupan avaaminen uusituille www-sivuillemme markkinapaikkojen ostoa ja varausta varten. Verkkokaupasta saat paikkasi nopeimmin ja edullisimmin. Maksutapoina ovat verkkomaksu, sähköpostilasku ja perinteinen lasku. Verkkokaupasta näet markkinapaikkojen ajantasaisen varaustilanteen.

Pellavamarkkinoiden verkkokaupan löydät markkinoiden verkkosivuilta. Verkkokaupasta näet vapaana ja varattuna olevat paikat. Voit valita ja siirtää haluamasi paikat ostoskoriin ja siirtyä maksamaan. Maksutapoina ovat verkkomaksut (verkkopankki, luottokortit), sähköpostilasku ja perinteinen lasku. Maksamalla verkkomaksulla vahvistat paikkasi välittömästi ja vältyt lisäkuluilta. Sähköposti- ja perinteisellä laskulla maksaessasi saat haluamasi paikat varattua. Paikan vahvistamiseksi sinun on maksettava lasku eräpäivään mennessä. Näissä maksutavoissa lisäämme laskuun 5 euron suuruisen laskutuslisän.

Jos verkkokaupan käyttämisessä on ongelmia, voit olla yhteydessä markkinapaikkamyyntiimme sähköpostilla info@pellavamarkkinat.fi. Puhelinmyyntimme aukeaa ti 11.4.2023 ja on auki ma-to klo 11-12 ja 16-17. Sähköpostin ja puhelinmyynnin kautta ostettuihin paikkoihin lisäämme 5 euron suuruisen laskutuslisän.

Lahjakortti